ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής τρία (3,00€) ευρώ ανά παραγγελία, σε περίπτωση δε που η αξία των παραγγελθέντων προϊόντων σας υπερβαίνει τα πενήντα (50,00 €) ευρώ, η αποστολή αυτών στην Ελλάδα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Η αντικαταβολή σε κάθε παραγγελία μικρότερη των 30 ευρώ χρεώνεται με 2€, άνω των €30 είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε για αποστολές στην Ελλάδα είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Στην περίπτωση που η περιοχή που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος άνω των πενήντα (50,00 €) ευρώ.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής οκτώ (8,00€) Ευρώ ανά παραγγελία (εώς τα 5 κιλά βάρους. Από 5 κιλά εώς και 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 15€. Από 10 κιλά εώς και 15 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 22€.), σε περίπτωση δε που η αξία των παραγγελθέντων προϊόντων σας υπερβαίνει τα εκατό τριάντα (130,00 €) ευρώ, η αποστολή αυτών στην Κύπρο πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Χρέωση για Κύπρο (express): 15€ (εώς τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό εώς τα 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε +5,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10 κιλών, η χρέωση ανέρχεται σε +4,00 €.) Χρόνος παράδοσης εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε για αποστολές στην Κύπρο είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Οι αποστολές στην Αλβανία, Βουλγαρία και Γερμανία επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15€ (εώς τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό εώς τα 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε +5,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10 κιλών, η χρέωση ανέρχεται σε +4,00 €.) σε περίπτωση δε που η αξία των παραγγελθέντων προϊόντων σας υπερβαίνει τα εκατό πενήντα (150,00 €) ευρώ, η αποστολή αυτών στην Αλβανία, Βουλγαρία και Γερμανία πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε για αποστολές στην Αλβανία, Βουλγαρία και Γερμανία είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Οι αποστολές στο εξωτερικό (υπόλοιπη Ευρώπη και *εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής είκοσι πέντε (25,00€) Ευρώ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως της αξίας των παραγγελθέντων προϊόντων. Η αποστολή σε εξωτερικό γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.

Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.