Δωρεάν Επιστροφή Προϊόντων

Η ομάδα του Best-Buys.gr  είναι κοντά σας καθημερινά από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι και από τις 17:30 το απόγευμα μέχρι τις 20:30 το βράδυ και Σάββατο από τις 10:30 έως τις 14:30 το μεσημέρι για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Έχετε το δικαίωμα (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών) να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 30 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Για επιστροφές από το εξωτερικό, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ρητά συμφωνείται ότι η αντικατάσταση των προϊόντων πραγματοποιείται εφόσον το προϊόν προς αντικατάσταση επιστρέφεται στην Εταιρεία μας στην ίδια καλή κατάσταση που αρχικά το παραλάβατε. Η εταιρείας μας δεν αντικαθιστά προϊόντα τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, κακώσεις ή δε συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα τα οποία λάβατε από εμάς.

Πριν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να: Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο πάνω σε χαλί ώστε να μην φθαρούν.

Μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα. Προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των υποδημάτων και τυχόν περιεχομένων τους (π.χ. υφασμάτινο σακουλακι, κορδόνια, πάτοι, πιστοποιητικά κ.α.), καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται στην επιστροφή.

Δεν επιστρέφονται τα εξής προϊόντα: Εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες.

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καλείτε τη *Γενική Ταχυδρομική στο 210 4851100 και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη.

(*Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, όλα τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς)

Απόστολή προς: Best-Buys.gr, Βενετοκλέων 79, ΤΚ. 85100, Ρόδος, Τηλέφωνο: 2241 039243

Για πελάτες που είχαν πραγματοποιήσει τηλεφωνική παραγγελία: Κάντε τη νέα σας παραγγελία τηλεφωνικά και αναφέρετε το όνομα και το ποσό πίστωσης που έχετε λόγο επιστροφής, ώστε να γίνει άμεσα η αφαίρεση του ποσού από το σύνολο της νέας παραγγελίας.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αν και μόνο αν, πραγματοποιηθούν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η νέα αποστολή προς εσάς έχει επιβάρυνση 4€.

Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες διευκρινήσεις από σταθερό στο +30 2241039243 στο κινητό +30 6944754840