ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Best-Buys.gr έκθεσης και διάθεσης προϊόντων υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου, είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη, 100% Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση και  δραστηριοποιείται από το 2009 στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο επώνυμων υποδημάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα επί της οδού Βενετοκλέων 79, Ρόδος – 85100, εγγεγραμμένης στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Ρόδου στην Ελλάδα με αριθμό μητρώου EL077506559. Τηλέφωνο: 0030 22410 39243.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BestBuys λειτουργεί  24 Ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας γρήγορα και με την άνεσή σας από το σπίτι σας χωρίς ταλαιπωρία.

Πρωταρχικός μας στόχος η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και την σοβαρότητα και ταχύτητα των υπηρεσιών μας.

Έχουμε μία ολοκληρωμένη ιδέα η οποία ακολουθεί τον παλμό της σημερινής οικονομικής κατάστασης και προσφέρει με συνέπεια, ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές , δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια αγορά που κλυδωνίζεται από την μείωση της συνολικής ζήτησης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να τις κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστες και εύκολες για εσάς!

Μείνετε συντονισμένοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να είστε πάντα κερδισμένοι.
Καλές αγορές!

BEST-BUYS.GR

Βενετοκλέων 79,
Τ.Κ. 85100
Ρόδος
Τηλ.: 2241039243
Email: [email protected]